Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-04@02:17:58 GMT

ایران حملات دیشب در لندن را محکوم کرد

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۴۴۹۰۰

ایران حملات دیشب در لندن را محکوم کرد

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز به نقل از فارس، سخنگوی وزارت خارجه ایران ضمن محکوم کردن حملات دیشب در لندن، یگانه راه رهایی جهان از تروریسم را پیوستن صادقانه، مسئولانه و بدون استانداردهای دوگانه همه کشورها برای موجی جهانی علیه خشونت و افراطی‌گری دانست.

بهرام قاسمی سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه کشورمان ضمن محکومیت حملات شب گذشته لندن و ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، تشدید حملات کور و زنجیره‌ای تروریستی در گوشه و کنار جهان را علامتی هشدار دهنده برای جامعه جهانی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی در این ارتباط گفت: برای تامین امنیت مردم جهان در مقابل تروریسم افسارگسیخته و بی رحم کنونی لازم است برخی دولت‌ها از غفلت یا تغافل دست برداشته و از منافع کوتاه‌مدت سیاسی، اقتصادی و به ظاهر راهبردی خود به نفع امنیت شهروندان و امنیت عمومی جهان بگذرند و برای ریشه‌کنی تروریسم، به سراغ منابع و سرچشمه‌های اصلی مالی و فکری افراط گرایی و خشونت پروری بروند؛ منابع و ریشه‌هایی که بر همگان روشن و واضح است که چرا، چگونه و در کجا قرار دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: آنچه جمهوری اسلامی ایران همواره در ارتباط با ریشه‌های تروریسم و افراطی‌گری بر آن تاکید دارد، یک توصیه و یا یک موضع صرف سیاسی نیست؛ بلکه یک «اجبار» و «ضرورت» حیاتی و فوری برای تامین امنیت عمومی جهان است که البته دیر یا زود آنانی که به دلایل یک خطای راهبردی یا منافع لحظه‌ای از شناخت و برخورد با آن کوتاهی کردند و به هر دلیل نمی‌خواهند و نخواستند آن را بنگرند، در وضعیت جدید و رو به افزایش این جنایات هولناک در تمامی نقاط جهان و کشتار آدمیان، خواست عمومی مردم می‌تواند و باید آنان را به این آگاهی و توجه برساند.

قاسمی در پایان مجددا تاکید کرد: تروریسم در همه اشکال و ابعاد آن و با هر هدف و انگیزه‌ای مذموم، مردود و محکوم است و ما یگانه راه خلاص شدن جهان از این ناهنجاری شوم را پیوستن صادقانه، مسئولانه و بدون استانداردهای دوگانه همه کشورها برای موجی جهانی علیه خشونت و افراطی‌گری می‌دانیم.‌

شب گذشته بر اثر حمله چند مهاجم با خودرو و چاقو به مردم لندن در 3 حادثه جداگانه 6 نفر کشته و 48 تن دیگر زخمی شدند که در این حمله 3 تن از مهاجمان نیز کشته شدند.

512

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۴۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی جهان تهدید می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، «مجتبی نوروزی» در آئین افتتاح بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران افزود: از سال ۱۹۹۶ میلادی به این سو امنیت غذایی و ایمنی غذایی نزد سران بسیاری از کشورهای عضو سازمان ملل متحد به عنوان مهمترین مؤلفه هزاره سوم که عموم مردم به‌صورت پایدار به غذای سالم و بهداشتی فاقد هرگونه آلودگی انگلی دسترسی داشته باشند، مطرح شد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه از آن مقطع زمانی مقرر شده بود تا سال ۲۰۱۵ تعداد گرسنگان به نصف کاهش یابد، گفت: بر اساس ارزیابی فائو روند گرسنگی رو به افزایش است و هم اکنون یک میلیارد نفر با درآمد یک دلار در روز در حال گذراندن عمر هستند.

وی در تشریح چالش‌های کنونی تهدیدکننده امنیت و ایمنی غذایی در جهان، به افزایش جمعیت و رشد کشورهای در حال توسعه که به رشد تقاضای غذا طی یک دهه آینده منجر خواهد شد اشاره کرد و افزود: گسترش شهرسازی و تغییر غذایی در کشورهای در حال توسعه، افزایش تقاضا با توجه به محدودیت شدید منابع آبی و سایر مخاطرات تغییرات اقلیمی نیز از عوامل تهدیدکننده ای است که باید با کشف راهکارهای جدید و تقویت منابع انسانی به دنبال پیشگیری از تشدید ناامنی غذایی و حتی نجات تمام گرسنگان بود.

نوروزی در ادامه سه چالش عمده غذایی در جهان را در افزایش گرسنگی در جهان، عدم تعادل در رژیم غذایی روزانه و چالش‌های تولید متأثر از فرسایش خاک، کمبود آب و تهدیدات زیست محیطی جمع بندی کرد و گفت: با توجه به اینکه تهدیدات جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور است، تغییرات در محیط زیست و افزایش مقاومت میکروبی، امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار را تهدید می‌کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به برخی عوامل تأثیرگذار دیگر مانند افزایش سفر در جهان و پیامدهای زیست محیطی این مسأله اظهار کرد: رشد مصرف نابجا و غیرضروری آنتی بیوتیک‌ها و اثرات منفی آن در بروز روند درمان و شیوع سایر ناهنجاری‌ها؛ وقوع انواع سیل‌های مهلک نابهنگام مثل آنچه در سال ۲۰۱۰ در پاکستان تا سال‌های اخیر رخ داد؛ آتش سوزیهای مخرب در روسیه و آمریکا و اروپا از دیگر تهدیدات امنیت غذایی و ایمنی غذایی است که گویای انتظار بروز آثار سو دیگر تغییرات اقلیمی خواهد بود.

نوروزی در ادامه به تدبیر درست سازمان‌های زیر مجموعه سازمان ملل متحد در رویکرد جدید که سلامت واحد( one health) است اشاره کرد و گفت: در واقع با این رویکرد سلامت واحد؛ سلامتی اکوسیستم، انسان و دام به یکدیگر کاملاً مرتبط است و غفلت از هر کدام از این سه باعث بروز انواع بیماری‌های نوپدید و بازپدید است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه کنگره‌های دامپزشکی موقعیت بسیار مغتنمی برای استفاده از دانش و مطالعات و تجربیات و انرژی دانشجویان و اساتید و محققان دامپزشکی در بررسی راهکارهای کمک کننده به تحقق امنیت غذایی و ایمنی غذایی پایدار است فراهم سازد افزود: کما اینکه در همین جا باید تأکید کنم که اگر موفقیت‌هایی در حوزه سلامت و بهداشت ملی رخ داده، این دستاوردها حاصل یافته‌های تحقیقاتی و علمی شماست.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور توجه به بهداشت و امنیت غذایی؛ اپیدمیولوژی؛ بیماری‌های نوظهور و بازپدید؛ بهداشت محیط؛ معرفی داروها و مکمل‌های غذایی سالم و کارآمد؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ رسیدگی به رفاه دام و حیوانات و… را که از محورهای بیست و یکمین کنگره دامپزشکی ایران است به عنوان محورهای ارزشمند در این کنگره برشمرد و گفت: سازمان دامپزشکی کشور به دنبال بازمهندسی در فرآیندهای سازمانی است و با ایجاد مرکز بیماری‌های منتقله دامی و فرآورده‌های خام دامی به دنبال بنیان گذاشتن دامپزشکی نوین در کشوری است که بسیار سال‌ها پیش از طلوع اسلام و زمانی که اروپاییان مبادرت به نامگذاری نخستین شنبه ماه آوریل هر سال به نام «روز جهانی دامپزشکی» کنند به آغاز دامپزشکی و بیطاری همت گماشته بودند.

کد خبر 6094421

دیگر خبرها

  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • چرا ایران دارای سلاح هسته‌ ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • دستگیری ۴ اراذل اوباش سابقه دار در جویبار
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • نقش سازنده سپاه در امنیت پایدار منطقه و مبارزه با تروریسم
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود